FabricAge

55+ en interesse in breien, weven en borduren?

Doe dan mee en maak samen met ontwerpers en ambacht-experts een unieke textielcreatie voor de stad Maastricht.

Voor het textielproject FabricAge van FASHIONCLASH en Tout Maastricht worden enthousiaste 55+ deelnemers gezocht voor gratis workshops breien, weven en borduren.

Deelnemers gaan samen met textieldesigners en ambacht-experts aan de slag. Het leren van nieuwe technieken, het opdoen van vaardigheden, maar ook het hebben van plezier en gezelligheid staan daarbij centraal.

Van 1 juni tot en met 15 juli 2017 kunt u bijna dagelijks bij Centre Céramique, Trefcentrum Wittevrouwenveld, Scharwyerveld en Centre Manjefiek Malberg deelnemen aan creatieve handwerk- en textielworkshops. Deze worden begeleid door designers Jolijn Fiddelaers (IXXcreates), Verena Klein, Maarten van Mulken, Ebby Port en Suzanne Vaessen (STRIKKS), in samenwerking met ervaren ambacht-experts Miren Cals, Tiel Janssen, Ans Limpens, Brenda Prins, Ingrid Reinhoud en Marjo van Knippenberg.

Twijfel dus niet en maak samen een unieke textielcreatie voor de stad Maastricht: er is altijd een locatie bij u in de buurt en de workshops zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Alleen even komen kijken? Dat mag natuurlijk ook!

Voor meer informatie (aanmelden mag, is niet verplicht) contacteer Geerte Courtens van Tout Maastricht. Bel 043-8527053 of stuur een e-mail naar geerte@toutmaastricht.nl

Meer informatie over FabricAge: www.fabric-age.nl

Banner-website.png

Kijk voor meer informatie over het label, de designers, de ambacht-experts, data, tijden en workshops op www.fabric-age.nl.