Hulp & faciliteiten

Algemeen
Tout Maastricht en de partners kunnen cultureel ondernemerschap ondersteunen, ook als we inhoudelijk niet in het project participeren. Denk aan advies en steun op het gebied van publiciteit, het leggen van contacten, advies over subsidies, podia, repetitieruimten, techniek etc.

  • Stuur een mail naar info@toutmaastricht.nl, bel (+31(0)43 852 70 53) of kom langs. Wie weet kunnen we je helpen.


Maastrichtnet.nl/@@actief

Zoek je een dirigent, wil je leren mindmappen, heb je zin in een cursus gitaar, dans, flamenco of iets anders waar je vrolijk van wordt? Of wil je weten wat er allemaal in de stad te doen is, welke film er draait, welke dansers, muzikanten je kunt bewonderen? Welke lezing er is. Samen met de partners Week in Week uit, de gemeente Sittard-Geleen en buro 046 (www.uitsittardgeleen.nl) ontwikkelt en exploiteert Tout Maastricht dit digitale platform.

Theater aan het Vrijthof: regeling amateurkunsten
Gedurende een aantal dagen per jaar is de grote Papyruszaal in het Theater aan het Vrijthof beschikbaar voor programmering van niet-professionele podiumkunstenaars. Het Theater geeft amateurverenigingen 15% korting op de zaalhuur en maakt het op die manier mogelijk voor niet-professionals om eens in een grote zaal op te treden. De coördinatie van de programmering loopt via Tout Maastricht en de intendant cultuurparticipatie. Je kunt je als koor, gezelschap, vereniging of organisatie aanmelden en meer informatie opvragen via info@toutmaastricht.nl.