Granny's Finest | Handwerkclub Maastricht


Handwerken is weer helemaal terug van weggeweest. Sterker nog: handwerken is hipper dan ooit!

Granny’s Finest samen met Athos Eet-Maakt-Doet en Tout Maastricht nodigen u uit om vanaf 9 november mee te doen met de nieuwe handwerkclub in Maastricht, elke woensdag van 14.00-16.00u.

Granny’s Finest is een modemerk waarbij jonge ontwerpers en senioren samenwerken aan handgemaakte producten. Van elkaar leren en gezelligheid spelen hierbij een grote rol. Elke week komen de deelnemers bij elkaar om kennis over het handwerken en de patronen uit te wisselen. Ook wordt er door Granny's Finest voor mooie garens gezorgd, zodat u -onder het genot van een kopje koffie of thee- gezamenlijk aan de slag kunt. Uiteindelijk zullen de handgemaakte producten in diverse winkels door het hele land te koop zijn.

Dus houdt u van handwerken en lijkt het u bijzonder om uw eigen producten terug te zien in diverse winkels door het hele land? Dan is Granny's Finest écht iets voor u!
Deelname aan de clubs is kosteloos en vrijblijvend.
Kijk voor meer informatie op www.grannysfinest.com/clubs
Wilt u zich aanmelden? Mail dan naar geerte@toutmaastricht.nl of bel naar 043-8527053

Granny's Finest | Handwerkclub Maastricht
Wanneer: Vanaf woensdag 9 november 2016 van 14.00-16.00u
Waar: Bij Athos Eet-Maakt-Doet, Athoslaan 12A ( Biesland)
Contact: Geerte Courtens, Tout Maastricht

Ps. Is het lang geleden dat u de breipennen heeft opgepakt? Geen probleem, dan beginnen we gewoon met een eenvoudig patroon!

20161103_104054_resized_1.jpg


De handwerkclub in Maastricht wordt mogelijk gemaakt door Granny’s Finest, Athos Eet-Maakt-Doet, Tout Maastricht en de Gemeente Maastricht .