Week van de Ouderen 2016

Van 1 t/m 8 oktober 2016 vond de jaarlijkse Week van de Ouderen plaats: een bruisende week van én voor senioren met voor ieder wat wils! Dit jaar stond de week in het teken van 'Ontmoeten' in de breedste zin van het woord. Op deze site vindt u informatie rondom het weekprogramma, het jaaroverzicht en alle andere leuke & bijzondere activiteiten die er georganiseerd worden.

Namens Gemeente Maastricht, Envida en Mosae Zorggroep wenst Tout Maastricht u bijzondere en waardevolle ontmoetingen toe.


  • De activiteitenwijzer
Heeft u tijdens de Week van de Ouderen een inspirerende ontmoeting gehad en smaakt deze naar meer? Dan is er goed nieuws! Buiten de activiteiten van de Week van de Ouderen worden er gedurende het jaar namelijk ook nog een heleboel andere initiatieven voor senioren georganiseerd. Bij deze tonen wij u een kleine selectie van het brede aanbod aan culturele, sportieve, sociale en culinaire activiteiten in en rondom Maastricht. Ook delen we met u diverse mogelijkheden om meer informatie te krijgen over uw buurt, voorzieningen voor senioren en andere relevante thema's.Kijk HIER voor een overzicht van de activiteiten per categorie
+ een plattegrond van de locaties.


  • Het weekprogramma

Van zaterdag 1 t/m 8 oktober 2016 werden er tientallen activiteiten en events georganiseerd, verdeeld over zo’n 25 locaties in Maastricht. Divers, spannend en voor ieder wat wils.
Via de onderstaande link kunt u terugblikken op het gehele programma van de Week van de Ouderen 2016.

Kijk HIER voor een overzicht van het programma per dag
+ een plattegrond van de locaties.

Of klik hier voor de digitale versie van het weekprogramma.


Vragen?
Heeft u vragen met betrekking tot de Week van de Ouderen of wilt u alsnog een folder ontvangen? Dan kunt u altijd contact opnemen via info@toutmaastricht.nl of bellen naar 043- 8527053.